"Benieuwd of Man United de komende weken de drive terugvindt"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
"Benieuwd of Man United de komende weken de drive terugvindt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United gaat komend weekend op zoek naar de eerste zege van het seizoen. Met Angel Di Maria en Radamel Falcao erbij kregen the Mancunians nog een geweldige kwaliteitsinjectie. Wat verwacht de gelijknamige en tevens Belgische supportersvereniging van dit seizoen?

Met de tonnen geld die ManU uitgaf zijn de verwachtingen in Manchester hooggespannen. "Ik zou niet te luid om de titel roepen", predikt Hein Coppens - voorzitter van Flanders Mancunians - kalmte bij Voetbalkrant.com.

"Hiervoor moeten we eerst de drive en het spel van de komende weken afwachten. Een Champions League-ticket halen zal al positief zijn. Dat tik-tak-voetbal waar je voeger je duimen vinger van kon aflikken, moet terugkomen."

Tik-tak-voetbal moet terugkomen

Kunnen sterren van nu Falcao en Di Maria de tijden van Ronaldo en Beckham weer tot leven roepen? "Ik denk van wel", aldus Coppens. "Die jongens hebben de ervaring waarmee ze voor een kentering zullen zorgen. Iedereen moet voorlopig vertrouwd geraken met de riskante 3-5-2 opstelling van Van Gaal. Met ook nog Rojo en Herrera zie ik het goed komen."

De Nederlandse oefenmeester is volgens de fans de juiste man op de juiste plaats. "In het begin kwam er wat kritiek vanwege zijn Oranje-afkomst. Maar het is een blijft iemand die toch een status heeft met titels in zware Europese competities. Hoewel we nog niet wonnen geven de supporters hem nog wat reserve."

"Wat voor een seizoen gaan onze landgenoten tegemoet nadat een karrenvracht aan spelers neerstreek op Old Trafford? "Januzaj is een jonge kerel, die moet je tijd geven om te ontwikkelen. Hij kan zowel links als rechts terecht, met zijn polyvalentie zal hij wel geregeld spelen."

Fellaini bekijkt men echter nog steeds als een paniekaankoop. Hij werd nooit uitgespeeld zoals bij Everton, al rijzen er steeds meer vragen of hij het hogere niveau daadwerkelijk aankan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties