Madrileense derby LIVE via UNIBET TV

Madrileense derby LIVE via UNIBET TV
Foto: © SC

Op de derde speeldag in Spanje staat de eerste grote topper op het programma. In de Madrileense derby staat een heruitgave van de finale van de Champions League én van de Spaanse Supercup op het programma.

Hoewel het seizoen nog maar pas begonnen is, moet de Koninklijke toch al op zoek naar revanche. De mannen van Ancelotti startten als favoriet aan de dubbele confrontatie in de Supercup, maar mede dankzij een fikse portie vechtlust was het Atlético Madrid dat aan het langste eind trok.

Ook in de competitie wil het nog niet helemaal lukken voor Real Madrid. Op de tweede speeldag leken de merengues na een vroege 0-2 voorsprong op weg naar een eenvoudige zege op het veld van Real Sociedad. De Basken vochten zich echter terug in de wedstrijd en haalden het, mede door een gebrek aan efficiëntie bij Real, uiteindelijk met 4-2. Real heeft dus al iets recht te zetten op speeldag drie.

Ronaldo terug bij Real Madrid

Real Madrid haalde afgelopen zomer natuurlijk fors uit op de transfermarkt. Toch bleek tegen Real Sociedad dat het team nog niet helemaal op punt staat. Het evenwicht op het middenveld leek toch wat zoek, maar vooral Cristiano Ronaldo werd gemist. Zijn collega-Galácticos konden zijn afwezigheid niet opvangen. De Portugees blijft dé man die het verschil maakt bij Real, maar gelukkig voor de thuisploeg is hij er tegen Atlético gewoon terug bij.

Ook bij Atlético Madrid veranderde er heel wat afgelopen zomer. Zo vertrokken onder meer Thibaut Courtois en Diego Costa, maar voorlopig werd hun vertrek goed opgevangen. Onder de lat toonde Moya zich een betrouwbaar sluitstuk en in de spits toonde Mandzukic alvast dat ook hij het doel weet staan. Toch was het in de competitie nog niet echt overtuigend, met een vier op zes in de eerste twee wedstrijden. Het lijdt echter geen twijfel dat Simeone zijn mannen opnieuw met het mes tussen de tanden het veld op zal sturen tegen de Madrileense buren.

Een gokje wagen op de winnaar van de Madrileense derby? Bij winst van Atlético Madrid kunt u met een inzet van 60 euro liefst 315 euro verdienen. Die 60 euro krijgt u gratis als u registreert via deze link!

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties