Welke verrassingen heeft de Beker vanavond in petto?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Welke verrassingen heeft de Beker vanavond in petto?
Foto: © SC

Vanavond doen de eersteklassers hun intrede in de Cofidis Cup. De Beker wordt dezer dagen vooral als een B-competitie beschouwd door onze topclubs, maar het blijft natuurlijk de kortste weg naar Europa. Ook onze redactie is aanwezig op tal van matchen het echte Cupgevoel aan te bieden.

Club Brugge - Eendracht Aalst

Michel Preud'homme gaf op voorhand al aan dat er zal worden geroteerd voor de partij tegen de Ajuinen. Obbi Oularé krijgt rust, maar wellicht maakt Tom De Sutter vanavond zijn wederoptreden bij de A-ploeg. Ook Lior Refaelov en Nicolas Castillo zijn opnieuw fit en behoren tot de wedstrijdselectie.

Patro Eisden - RSC Anderlecht

De landskampioen mag in principe geen problemen hebben met het nummer twaalf uit de Proximus League. Het stadionnetje in Maasmechelen is met een dikke drieduizend bezoekers alvast uitverkocht. Besnik Hasi treedt wellicht aan met een pak jongens die voorbije weken amper hebben gespeeld.

OH Leuven - KV Kortrijk

KV Kortrijk reist met klamme handjes af naar Vlaams-Brabant. De West-Vlamingen zijn niet denderend aan de voetbaljaargang begonnen en kregen afgelopen zondag nog een zware 5-0-nederlaag aangesmeerd op het veld van Club Brugge. Het spreekt voor zich dat een bezoek aan de leider en onbetwiste titelfavoriet uit de tweede klasse geen plezierreisje zal worden.

UR Namen - KAA Gent

Voor UR Namen staat vanavond een ware galawedstrijd op het menu. Het is namelijk niet alledaags voor een vierdeklasser om één van de Belgische subtoppers over de vloer te krijgen. "Voor die jongens is dit de wedstrijd van hun leven", waarschuwde Hein Vanhaezebrouck zijn troepen alvast voor onderschatting.

Antwerp FC - Zulte Waregem

Spookt het vanavond nog eens op de Bosuil? Eén ding is zeker: de kans is relatief groot dat Essevee vanavond een kolkend Bosuilstadion over zich heen krijgt. The Great Old startte zelf dan wel zwak aan het seizoen, maar ruikt het bloed van de fusieclub.

Overige wedstrijden: 

Sporting Charleroi - KAS Eupen
Coxyde - Royal Mouscron Péruwelz
St. Gillis Waas - Cercle Brugge
Sporting Lokeren - St. Eloois Winkel
Olsa Brakel - KVC Westerlo
KRC Genk - RC Mechelen
KSK Heist - Standard
Lommel United - Waasland Beveren
Lierse SK - Sint-Truiden
Dessel Sport - KV Mechelen
KVW Zaventem  - KV Oostende

Loopt Anderlecht vanavond nog een keertje in de bekerval? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET maar liefst 1.080 euro op. Ben je een echte durver en zie je UR Namen winnen van KAA Gent? Dan mag je zelfs 1.380 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties