Reactie Mbemba zoekt geen excuses: "Volledige defensie in de fout bij eerste doelpunt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mbemba zoekt geen excuses: "Volledige defensie in de fout bij eerste doelpunt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kwam gisteren al na amper drie minuten voetballen op achterstand tegen Borussia Dortmund. Ook Chancel Mbemba beseft maar al te goed dat zoiets op het hoogste niveau ontoelaatbaar is. "We moeten nu leren uit onze foutjes en hard werken richting de volgende wedstrijd."

Shinji Kagawa verschalkte de paars-witte defensie al na amper drie minuten door Ciro Immobile in het straatje te sturen. De Italiaanse prijsschutter bedankte en knalde het eerste doelpunt voorbij een kansloze Silvio Proto tegen de touwen. "De coach had nochtans gevraagd om hoog te voetballen", verdedigt Chancel Mbemba zichzelf en zijn maats. "Maar de snelheid van uitvoering bij Borussia was enorm."

"De volledige defensie gaat eigenlijk in de fout bij het eerste doelpunt", zoekt de verdediger tegelijkertijd geen excuus. "We gaven dat doelpunt simpelweg veel te gemakkelijk weg. We moeten nu leren uit onze foutjes en hard werken richting de volgende wedstrijd. Wat er precies aan de hand was bij de andere twee doelpunten van Borussia? Wij proberen te drukken en dan komt er ruimte, hé." (CDV)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties