Vertonghen verklaart topvorm Chadli: "Hij luistert nu naar Dembélé en mij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Vertonghen verklaart topvorm Chadli: "Hij luistert nu naar Dembélé en mij"
Foto: © Photonews

Jan Vertonghen maakte met Tottenham Hotspur niet de beste start van de voetbaljaargang mee. De Londenaren staan dan wel op een gedeelde vierde plaats, maar de titel is eigenlijk al verloren. "Het is nu zaak om de trein opnieuw op de rails te krijgen."

Cédric De Volder in Neerpede

Tottenham Hotspur deelt die vierde stek met Manchester United en het verrassende Swansea City, maar telt ondertussen al acht punten achterstand op Chelsea. "We kunnen spreken van een wisselvallige start", analyseert Jan Vertonghen. "We zijn goed begonnen, maar hadden een terugval. Het is nu zaak om de trein opnieuw op de rails te krijgen."

De Rode Duivel is (hoogstwaarschijnlijk) aan zijn laatste seizoen bezig in Londense loondienst. Vertonghen heeft dan wel nog een overeenkomst tot medio 2016, maar weigerde zijn contract te verlengen. "Ik wil daar eigenlijk weinig over kwijt uit respect voor de club. Maar ik wil wel duidelijk maken dat die beslissing in goed overleg is genomen."

Weigeren van contractverlenging? Beslissing is in goed overleg met de club genomen

Over naar de landgenoten van Vertonghen bij Tottenham. Moussa Dembélé heeft het moeilijk om zich op het voorplan te knokken, maar Nacer Chadli is man-in-vorm op White Hart Lane. "Nacer heeft eindelijk door dat hij naar Moussa en mij moet luisteren", lacht de verdediger. "En dat deed hij vorig seizoen niet. Nee, Chadli is een speler die een serie wedstrijden nodig heeft. En die kans kreeg hij vorig seizoen niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties