Mudingayi heeft spijt: "Kon ik de klok maar terugdraaien"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Mudingayi heeft spijt: "Kon ik de klok maar terugdraaien"
Foto: © Photonews

Gaby Mudingayi is nog steeds op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder kreeg dan wel enkele aanbiedingen, maar is vooralsnog een vrije speler. "Ik train elke dag keihard en ben fysiek perfect in orde."

Gaby Mudingayi is nog steeds op zoek naar een nieuwe club. De 17-voudig Rode Duivel versierde in 2012 zijn droomtransfer naar Internazionale, maar belandde quasi onmiddellijk in de lappenmand met een scheur in de achillespees. Maar na zijn revalidatie begon de miserie pas echt.

"Iedereen denkt dat ik nooit speelde bij Inter omdat ik geblesseerd was", begint Mudingayi zijn verhaal in La Gazzetta dello Sport. "Maar ik was een jaar geleden al fit. Aanvankelijk wilde de coach me niet opstellen omdat hij schrik had voor een terugval, maar ik kreeg nooit een kans. Uiteindelijk kreeg ik alsnog een helft. Maar hoe kan ik me bewijzen in amper 45 minuten?"

Ik was fit, maar kreeg nooit een kans bij Inter

In het tussenseizoen kreeg de Congolese Belg elke aanbiedingen uit Engeland. "Het aanbod van QPR overtuigde me niet, maar ik heb spijt dat ik niet voor Watford heb gekozen. Ik wilde op dat moment nog in de Serie A blijven, maar Watford staat ondertussen aan de leiding in de Engelse tweede klasse. Kon ik de tijd maar terugdraaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties