De Bruyne: "Typisch Belgisch, steeds het negatieve zoeken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 47 reacties
De Bruyne: "Typisch Belgisch, steeds het negatieve zoeken"
Foto: © Photonews

Voor de Belgische en Bosnische pers was het verzamelen blazen in het bezemhok van het Bilino Polje-stadion dat voor perslokaal moest doorgaan. Kevin De Bruyne trotseerde er de vragen van de persmuskieten.

Sander De Graeve in Zenica

Na de mooie 6-0-zege tegen Andorra kwam er toch een puntje van kritiek. Waarom leverden al die hoekschoppen zo weinig op? "Sommige waren goed getrapt, andere minder goed", aldus De Bruyne.

De Bruyne leek een klein beetje geprikkeld door die vraag. "Ik denk dat dat normaal is. Er wordt zo veel over gepraat en er wordt steeds iets gezocht om slecht over te spreken. Dat is typisch Belgisch."

Hopelijk kan ik die prestatie herhalen

De vaardige middenvelder liet een fraaie prestatie optekenen tegen Andorra. Tegen Bosnië wordt het wellicht andere koek. "Het is te hopen dat ik het kan herhalen. Ik voel me fysiek goed, dus ik hoop dat ik een goeie match kan spelen en het team kan helpen. Dat is het belangrijkste."

"Als ik mijn niveau zo hoog mogelijk kan houden, is dat alleen maar een opsteker." De Bruyne was met twee goals en een assist onmisbaar tegen Andorra. Tegen de muur van de dwergstaat brak hij de ban met twee goals nadat de Belgen al drie keer het kader troffen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties