Anderlecht naar zwarte beest: "Vermijden dat Veselinovic tegen ons prachtmatch speelt"

Anderlecht naar zwarte beest: "Vermijden dat Veselinovic tegen ons prachtmatch speelt"
Foto: © Photonews

Anderlecht trekt dit weekend naar KV Mechelen. En de voorbije jaren liep dat meestal op een sisser uit. Besnik Hasi wil het tij keren, maar met heel wat respect voor de komende tegenstander.

En het is langs één kant ook wel een interessante match te noemen voor Hasi. Vorig jaar in januari kwam KV immers aankloppen om hem als nieuwe trainer aan te stellen. "Dat eerste contact is toen vlekkeloos verlopen", knikt Hasi. "Ze contacteerden mijn manager en dan ben ik naar de mensen boven mij gestapt: de manager en de voorzitter. Maar de voorzitter zei direct dat er geen sprake van was en daar legde ik me bij neer."

"Natuurlijk was ik gecharmeerd door het voorstel en het gaf me een goed gevoel. Achteraf gezien ben ik natuurlijk blij dat ik bleef, want nu ben ik hier hoofdtrainer. Maar het was de voorzitter die de beslissing nam", zei Hasi.

Bij KV loopt tegenwoordig ook Dalibor Veselinovic rond. De man die nooit potten kon breken bij Anderlecht, maar wel bij alle andere clubs waar hij al speelde. "Meestal spelen ex-spelers tegen ons fantastisch, maar dat moeten we morgen proberen vermijden", lacht Hasi, die Veselinovic ook lof toezwaait. "Hij heeft bewezen dat hij een eersteklassespeler is. Hier is het niet gelukt, maar overal waar hij speelt, scoort hij. Of het nu Kortrijk, Waasland-Beveren of Mechelen is! Chapeau!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties