Coach en ploegmaat nemen het op voor Balotelli: "We geloven in hem"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Coach en ploegmaat nemen het op voor Balotelli: "We geloven in hem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Mario Balotelli naar Liverpool is voorlopig nog geen succesverhaal. De Italiaan ligt onder vuur bij de fans en de media, maar kan rekenen op de steun van zijn coach en teammaats.

Mario Balotelli kon gisteren alweer niet scoren. Sterker nog: hij miste een dot van een kans en mede daardoor bleef Liverpool steken op een scoreloos gelijkspel. Toch had Brendan Rodgers in gesprek met Sky Sports oog voor het positieve. "Balotelli werkt hard en hij doet zijn best. Het was dan ook jammer dat hij ook nu niet scoorde. Misschien dacht hij dat hij niet zou spelen, maar ik vind dat hij er nu met zijn hoofd bij moet blijven. Het zit hem nu even niet mee."

Hij had lof voor de instelling van zijn spits.  "Soms zie je  dat spelers in dit soort situaties het kopje laten hangen en daardoor minder goed trainen of minder hard werken in een wedstrijd. Mario gaat er echter iedere dag vol voor en dat zag je ook vandaag."

Skrtel steunt zijn ploegmaat

Ook Skrtel nam het op voor zijn ploegmaat. "Hij werkt hard en toont soms goeie dingen. Ik heb medelijden met hem. Hij werkt hard op het veld, de doelpunten komen gewoon niet. We geloven gewoon in hem. We zullen hem steunen en hopen gewoon dat hij zal beginnen scoren."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties