Reactie Bourabia ontevreden over ref Lardot: "Ik heb al voor minder een penalty gekregen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Bourabia ontevreden over ref Lardot: "Ik heb al voor minder een penalty gekregen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De match tussen Lierse en AA Gent ontaarde enkele keren in een ordinaire schoppartij. Ref Lardot moest om de twintig seconden het spel stilleggen en had de kaas gegeten bij het Lierse- publiek. Ook Bourabia was niet tevreden over de scheids.

Sander De Graeve in Lier

"Vandaag was het belangrijk om stevig in de duels te gaan en die tweede ballen te winnen", aldus Bourabia. "Vandaag hebben we niet veel spektakel gezien, maar het is positief dat we er tot het eind voor gegaan zijn. Ik hoorde dat die goal van ons inderdaad buitenspel was, dat is jammer."

"Ik heb niet de gewoonte om te klagen over de spelleiding, maar die heeft ons vandaag zeker niet geholpen. Hij floot een fout bij elk duel, zo is het niet makkelijk om ritme in die match te krijgen. De kleinste fout werd ook tegen ons gefloten. Gent was echt niet zoveel beter dan ons, maar ze kregen hulp van de ref."

Bourabia ging ook neer in het strafschopgebied in de tweede helft en vond dat hij best een penalty mocht krijgen. "Ik heb al scheidsrechters gezien die voor minder een strafschop gefloten hebben. Hij kon fluiten, hij had er al eentje voor Gent gefloten. Ik heb al minder evidente strafschoppen gekregen."

Hij vond de kleine oorlog die uitgevochten werd vanmiddag er ook niet zo ver over. "Er waren heel veel fouten, maar de sfeer was niet grimmig. Dat opstootje met Asare? Dat gebeurt in het spel, hé. Na de wedstrijd is dat vergeven en vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties