Lukas Podolski uit opnieuw zijn frustratie aan het adres van Wenger

Jeroen Evens
| 3 reacties
Lukas Podolski uit opnieuw zijn frustratie aan het adres van Wenger
Foto: © photonews

Duitser Lukas Podolski kan bij Arsenal het hele seizoen al niet rekenen op veel speelminuten. Hij speelde tot nu toe slechts in een handvol wedstrijden mee, en laat blijken dat hij in januari zou kunnen vertrekken.

Dat de Duitser ontevreden is met zijn status als invaller is een understatement. Eerder dit seizoen liet hij al optekenen dat hij graag zou vertrekken als zijn status niet zou veranderen. Maar daar had Wenger blijkbaar weinig oren naar. Afgelopen weekend kreeg Podolski in Swansea weer geen speelminuten.

Gisteren won Duitsland zijn kwalificatiewedstrijd van Gibraltar met 4-0, mét Podolski in de basis. Achteraf maakte hij zijn beklag aan The Mirror: “De laatste vier maanden mocht ik slechts enkele keren spelen. Ik moest mijn dikke winterjas aantrekken, met sjaal en muts, en de anderen zien spelen. Ik zou liever Arsenal willen laten zien tot wat ik in staat ben, maar deze kans krijg ik niet.”

Dit kan beschouwd worden als een duidelijk signaal naar de clubleiding. Krijgt Podolski geen kansen, wil hij zo snel mogelijk weg. “Ik wil nog vele jaren voetbal spelen, dus moet ik gewoon zeggen dat alles ok is en mijn contract uitdoen?” Ook Low vindt dat Podolski meer moet spelen: “Hij moet competitiewedstrijden spelen. Soms heeft hij niet genoeg fysieke conditie om de volle 90 minuten te spelen.”

Podolski scoorde in 76 wedstrijden voor The Gunners 28 maal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties