Adriano ziet in Real Madrid niet enige concurrent voor titel

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Adriano ziet in Real Madrid niet enige concurrent voor titel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Spaanse competitie is het voorlopig ongewoon spannend. Vorig jaar mengde Atlético zich al, met succes, in de titelstrijd en nu lijken er een aantal nieuwe uitdagers voor aartsrivalen Real en Barça.

Momenteel zijn er vijf ploegen die meestrijden aan de top in de Primera División. Real Madrid heeft immers slechts vier punten voorsprong op nummer vijf Sevilla. Ook Valencia doet het uitstekend en bewees tegen de toppers een geduchte tegenstander te zijn. Of de uitdagers het ook kunnen waarmaken tot het einde blijft de grote vraag, maar Adriano verwacht alvast een spannende titelstrijd.

Dat vertelt hij op de website van Barcelona. "De competitie is niet langer een strijd tussen slechts twee clubs. Valencia, Atlético en Sevilla doen ook mee en wij zullen op ons best moeten zijn om hen te verslaan."

De Braziliaan verwacht een moeilijk seizoen voor Barcelona. De verwachtingen zijn immers opnieuw hooggespannen.  "Sinds de start van het seizoen is de druk groot, maar met zoveel veranderingen in de selectie hebben we tijd nodig om ons aan te passen. In het voetbal is die tijd vaak niet gegeven. Maar wij hebben vertrouwen in Luis Enrique en in onszelf. We zullen beter gaan voetballen. De resultaten komen dan vanzelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties