Reactie Eigenlijk is kwalificatie binnen: "Ik denk niet dat HJK met 0-4 komt winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Eigenlijk is kwalificatie binnen: "Ik denk niet dat HJK met 0-4 komt winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte gisteren een belangrijk punt bij Torino FC. Door de overwinning van HJK is blauw-zwart echter nog niet zeker van een Europese overwintering. Maar laat ons eerlijk zijn: die Finnen komen niet met 0- 4 winnen op Olympia.

Cédric De Volder in Turijn

Torino FC was dan wel de betere ploeg, maar door de late overwinning van HJK tegen FC Kopenhagen moet Club thuis nog aan de bak tegen de Finnen. "De kwalificatie is nog niet officieel, dus ik wil niet voor mijn beurt praten", aldus Michel Preud'homme. "Al is het wel jammer, hé. De kwalificatie was op een minuutje na binnen."

"In voetbal weet je natuurlijk nooit", vertellen Timmy Simons en Mathew Ryan dan weer. "Maar het is leuk dat we het thuis kunnen afmaken. We staan alleszins met de voetjes op de grond."

Meunier: "Groepswinst pakken om Manchester City en co te ontlopen

Thomas Meunier had tenslotte een pak meer vertrouwen in de goede afloop. "Ik denk niet dat HJK met 0-4 komt winnen. Club wil gewoon de eerste plaats pakken om op die manier de teams uit de Champions League te ontlopen. Als je ziet dat Manchester City wellicht op de derde plaats eindigt..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties