Reactie Beerschot-Wilrijk zelfzeker: "Laat die van Pelt nog maar 'effe' eerste staan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Beerschot-Wilrijk zelfzeker: "Laat die van Pelt nog maar 'effe' eerste staan"
Foto: © SC

Beerschot-Wilrijk klopte Duffel overtuigend met 3-0, maar ook leider Esperanza Pelt kon vieren. Volgens kapitein Davy De Smedt mogen de jongens van Pelt best nog even bovenaan staan.

"Ik vind het niet slecht dat Esperanza Pelt maar blijft winnen", aldus De Smedt op de officiële website van de club. "De reeks die ze neerzetten is indrukwekkend. Zo trekken ze die extra druk naar zich toe. Van mij mogen ze daar nog even op die eerste plek blijven staan."

Beerschot-Wilrijk heeft immers ervaring met een tweegevecht om de titel. "Zoals het er nu naar uitziet, zal het tussen Pelt en ons gaan, al weet je natuurlijk nooit. Ik zie vergelijkingspunten met vorig seizoen. Toen klampte De Kempen erg lang aan, maar door vermoeidheid en blessures haakten ze af."

We kunnen vijf vaste waarden vervangen zonder kwaliteit te verliezen

De jongens van het Kiel hebben immers een bredere kern dan Pelt. "We hebben een brede, stevige kern en kunnen alles makkelijker opvangen dan onze tegenstanders. We kunnen als het ware vijf vaste waarden probleemloos vervangen, zonder aan kwaliteit te verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties