Jorgensen: "Wil niet opnieuw op klotemanier uit Beker"

Jorgensen: "Wil niet opnieuw op klotemanier uit Beker"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem gaat in de Beker van België op zoek naar een stek in de kwartfinales. In de competitie lijkt play-off 1 ver weg, dus is de kortste weg naar Europa dit seizoen de Beker voor Essevee. De spelers willen alvast maar wat graag opnieuw zover mogelijk geraken.

Door Aernout Van Lindt

Jesper Jorgensen heeft er alvast zin in: “Ik ga er altijd op een klotemanier te vroeg uit in de Beker. Vaak was de uitschakeling onnodig, deze keer wil ik er wel eens het maximum uithalen."

De doelen zijn gesteld: "We kunnen ons seizoen beter maken via de Beker van België en we blijven toch steeds verbeteren. Dat moeten we ook tegen Lierse opnieuw gaan doen", stelt de middenvelder.

Geen revanchegevoelens

In de competitie verloor Essevee dit seizoen al van Lierse. Speelt dat mee? "De competitiematch tegen Lierse? Die ben ik al vergeten. In het verleden blijven zitten heeft weinig zin, we moeten naar de toekomst kijken en proberen winnen."

Ook Bryan Verboom kijkt uit naar het bekerduel: "Of we tegen Lierse revanche willen nemen voor de competitiematch? We zijn er met negen geëindigd en ik heb ook rood gepakt. Dat wil ik in ieder geval niet nog een keertje meemaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties