Reactie Cissé boort record door de neus van Hazard & co.

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Cissé boort record door de neus van Hazard & co.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het St. James' Park is en blijft vervloekte grond voor Chelsea. Ook het onoverwinnelijke Chelsea van dit seizoen ging er vanmiddag de boot in. Zo won Newcastle United al drie jaar op rij in eigen huis van Chelsea.

Chelsea had het moeilijk om de muur van Newcastle United te slopen. William kwam er twee keer, op aangeven van Hazard, erg dichtbij, maar de bal ging telkens aan de verkeerde kant van de paal naast. Newcastle liet steeds de bal aan Chelsea en frustreerde zo de manschappen van Mourinho.

In de tweede helft kwam Newcastle verrassend genoeg op voorsprong. Invaller Papiss Cissé knalde maar liefst twee ballen tegen de touwen. 2-0 en de match leek gespeeld. Dat was zonder Steven Taylor gerekend. De verdediger van Newcastle pakte nog een domme rode kaart.

Drogba maakt het spannend

Wat volgde was een echte belegering van het doel van derde keeper Alnwick. Dat leverde nog een goal van Drogba op, maar zelfs zes minuten extra tijd hielpen Chelsea niet meer aan een tweede treffer. Titelfavoriet Chelsea zal zo niet ongeslagen het seizoen eindigen.

Het record van The Invincibles van Arsenal blijft zo minstens nog één seizoen staan. In 2003-2004 bleven de troepen van Wenger de hele competitie ongeslagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties