Mirallas: "Kwalificeren voor CL of kijken waar mijn toekomst ligt"

Mirallas: "Kwalificeren voor CL of kijken waar mijn toekomst ligt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas wil naar de Champions League en dus zal Everton zich daar best voor plaatsen of het zou wel eens kunnen dat de Rode Duivel zijn biezen pakt. Dat laat hij tenminste verstaan in een interview met Het Nieuwsblad.

"Als we naast de Champions League grijpen, moet ik kijken waar mijn toekomst ligt", aldus Mirallas. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik in de Champions League wil spelen. Het liefst doe ik dat met Everton. Maar als dat niet mogelijk blijkt, moeten we kijken hoe de kaarten liggen. We zullen zien hoe Everton reageert als we niet gekwalificeerd zijn. En voor mij geldt hetzelfde."

Onderhandelingen bezig

Mirallas zijn contract loopt tot 2016, maar is tot nu toe nog niet verlengd doordat hij met een dijblessure sukkelde. Maar sinds zijn terugkeer op het veld loopt het als een trein. "De onderhandelingen zijn bezig", zegt Mirallas.

"We zijn al sinds de vakantie bezig over een nieuwe samenwerking met de club. Dat het tijd in beslag neemt, is normaal. Beide partijen willen misschien andere dingen, maar de gesprekken verlopen in een goeie sfeer. Op het veld zie je dat ik me er goed bij voel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties