Overzicht Premier League: Toppers stellen teleur

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

In de Premier League lijkt het bijltjesdag voor de traditionele topclubs. Chelsea liep eerder al tegen zijn eerste nederlaag aan, maar ook Arsenal, Liverpool en Tottenham konden niet winnen.

Stoke 3-2 Arsenal

Na een uitstekende achtdaagse, met drie overwinningen in drie wedstrijden, haalden de Arsenal-fans opgelucht adem. Intussen zitten The Gunners echter opnieuw in de put. Aan de rust keken de troepen van Wenger tegen een ontluisterende 3-0 achterstand aan.

Met twee doelpunten van Cazorla (op penalty) en Ramsey binnen drie minuten tijd leek een ommekeer nog in de maak. Stoke kon de voorsprong uiteindelijk toch vasthouden. Arsenal eindigde nog met tien na de uitsluiting van Chambers.

Liverpool 0-0 Sunderland

Nadat Sunderland een week geleden Chelsea knap op een 0-0 hield, herhaalde het team van Poyet dat kunstje tegen Liverpool.  De clean sheet is alvast een opsteker voor Mignolet.

Tottenham 0-0 Crystal Palace

Ook geen doelpunten op White Hart Lane. In de derby tegen Crystal Palace lieten The Spurs zo twee punten liggen. Vertonghen speelde de volledige wedstrijd, Chadli viel in aan de pauze.

Hull City 0-0 West Bromwich Albion

Het was niet bepaald een doelpuntenrijke namiddag in de Premier League. Ook op het veld van Hull City bleef de beginstand tot het einde op het bord staan. Pocognoli pakte zo met West Brom een punt mee naar huis.