Reportage Stagedag 1 bij Gent: Vanhaezebrouck legt er stevig de pees op
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Stagedag 1 bij Gent: Vanhaezebrouck legt er stevig de pees op
Foto: SDG

Op de Gentse stage in Oliva staat vandaag de eerste echte trainingsdag op het programma. Het is nu al duidelijk, deze stage zal zwaarder zijn dan de vorige. Hein Vanhaezebrouck laat in zijn gekende stijl de zweep knallen.

Sander De Graeve in Oliva

Deze ochtend om 7u45 was het al verzamelen blazen in de lobby van het hotel. Een dik uur de slapers uit de ogen lopen was het vervolg. Daarna snel ontbijten en iets voor elf al het trainingsveld op. Het wordt geen Club Med in het Oliva Nova Golf & Beach Resort, hoe mooi die naam ook in de oren klinkt.

Kums met de bal

Bij de opwarming, een snedige oefening op één-tweetjes, trainde kapitein Sven Kums mee met de bal. Puljic en Gavazaj werkten afzonderlijk. Een kaalgeschoren Nicklas Pedersen werkte de volledige training af met de groep.

De sfeer zat er goed in bij Gent. "Don't touch my balls", riep assistent Bernd Thijs toen enkele jongens te dicht bij de minutieus voorbereide training kwamen. Verder zagen we ook de nieuwkomers Haris Hajradinovic en Damjan Siskovski aan het werk. 

Hajradinovic, de nieuwe aanvallende middenvelder knalt opvallend graag naar doel. Siskovski trekt z'n streng als doelman. Na de middag staat nog een derde training op het programma. Gisteravond werd een eerste keer het klaslokaal ingedoken met de psychologe.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties