Jonathan Blondel zet punt achter carrière
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 60 reacties
Jonathan Blondel zet punt achter carrière
Foto: © Photonews

Jonathan Blondel is niet langer profvoetballer. De middenvelder heeft beslist om te stoppen met profvoetbal. "Maar ik sluit niet uit dat ik nog iets binnen de sport zal doen."

Jonathan Blondel stopt met voetballen. Enkele weken geleden hoopte de middenvelder van blauw-zwart in januari terug op het veld te staan, maar zijn achillespeesblessure blijft aanslepen. Ondertussen staat Joe al bijna anderhalf jaar aan de kant.

"Er is niet onmiddellijk beterschap in het vooruitzicht", klinkt het bij de middenvelder. "Ik heb dan ook besloten om te stoppen met profvoetbal. Club Brugge had gehoopt om de beslissing uit te stellen, maar ik voel dat het geen zin meer heeft."

Het Belgische voetbal verliest op die manier een naam. Blondel debuteerde op amper zeventienjarige leeftijd bij wijlen Excelsior Mouscron en versierde er nagenoeg meteen een transfer naar Tottenham Hotspur. Sinds 2004 verdedigde hij de kleuren van Club Brugge.

MPH: "Iedereen weet dat ik van spelers van zijn type hou"

"Ik heb Joe enkel gekend als tegenstander", doet ook Michel Preud'homme zijn zegje. "Maar iedereen weet dat ik van spelers van zijn type hou. Het is een jammere zaak, maar ik respecteer zijn beslissing."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties