Ophefmakend gerucht in Spanje: "Enkel Real Madrid kan Lionel Messi betalen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Ophefmakend gerucht in Spanje: "Enkel Real Madrid kan Lionel Messi betalen"
Foto: © SC

Er werd de voorbije dagen heel wat gezegd en geschreven omtrent de toekomst van Lionel Messi. Volgens Paulo Futre is er echter maar één club die de Argentijn zou kunnen halen én betalen: Real Madrid.

Paulo Futre maakte tijdens zijn actieve spelerscarrière furore bij onder meer Atlélico Madrid, SL Benfica en Olympique Marseille. De inmiddels 51-jarige Portugees zetelt anno 2015 in het bestuur van los Colchoneros, maar heeft toch zijn mening omtrent de soap rond Lionel Messi.

"Er is maar één club die Lionel Messi zou kunnen halen en dat is Real Madrid", aldus Futre in de Spaanse media. "De Koninklijke heeft met Florentino Perez een topper in huis en ook economisch zou dat geen probleem zijn voor de club."

Barça staat helemaal machteloos als een club beslist om dat op te hoesten

Futre ziet zelfs nog een extra reden voor de spraakmakende overgang. "Real kan Barcelona op die manier jennen. Ze hebben het destijds met de transfer van Luis Figo ook gedaan."

"Er staat een opstapclausule van 250 miljoen euro in het contract van de Vlo", besluit de Portugees. "Met andere woorden: Barcelona staat helemaal machteloos als een club beslist om dat op te hoesten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties