Joos: "Ronaldo niet in top-vijf aller tijden"

Caroline Tonnelier
| 240 reacties
Joos: "Ronaldo niet in top-vijf aller tijden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo blijft de pannen van het dak spelen en lijkt beter en beter te worden. Niet iedereen is echter een even grote fan van de Portugees.

Ook Filip Joos is zeker niet supporter nummer één van de vedette van Real Madrid. Hij vindt niet dat Ronaldo in de top-vijf aller tijden hoort. "Filip, je bent toch niet dronken", zo reageerde een perplexe Boskamp. De analist legde zijn mening uit. "Hij is een machine. Maar als je het echt hebt over wat ik meeste bewonder in een voetballer, dat geniale, de vista,..."

Wie staat dan wel in de top-vijf van Joos? De analist vindt in elk geval Cruijff, Maradona, Zidane, Redondo en natuurlijk Messi al beter. Van Jan Vertonghen is Joos overigens wel fan. "Voetballend toch een van de sterkste verdedigers van de wereld", volgens de tafelgenoot van Frank Raes in Extra Time

Maes: "Genie in de laatste fase"

Peter Maes apprecieert Ronaldo wel ten volle. "Hij is een genie in de laatste fase, dat is nog altijd het belangrijkste. Messi is misschien nog een dimensie meer, maar Ronaldo is fantastisch, met honderd procent rendement."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties