Dagboek: "Elektriciteit die wegvalt maakt deel uit van de habitat"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Dagboek: "Elektriciteit die wegvalt maakt deel uit van de habitat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog tot 8 februari gaat in Equatoriaal Guinea de 30e editie van de Africa Cup door. Uittredend vicekampioen Burkina Faso droomt deze keer van winst en is danig Belgisch getint. Paul Put stuwt de spelers aan, sportdokter Chris Goossens maakt ze speelklaar. Het dagboek!

"We naderen onze cruciale match tegen thuisland Equatoriaal Guinea. Onze voorbereiding werd alweer verstoord door technologische kwaaltjes. Sinds gisteren is de elektriciteit drie keer weggevallen. In België klagen ze over een mogelijke blackout van een paar uur. Hier maakt dat deel uit van de habitat."

Als Paul het nodig vindt, drijft hij het trainingsritme op

"Ik ben alleszins voorbereid op het leven in volslagen duisternis. Als je bezig bent met een videopresentatie van matchbeelden, dan is het natuurlijk moeilijk om een betoog op te bouwen en dat kracht bij te zetten. Vraag het maar aan onze coach Paul Put."

De samenwerking met hem loopt fantastisch. Tijdens de training zit ik met de laptop naast het terrein. Die is verbonden met een ontvanger die de hartslagwaarden van de spelers meteen weergeeft. Paul komt geregeld informatie vragen. En als hij nodig vindt, drijft hij het trainingsritme nog wat op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties