Neen, Benteke is niet te koop: "Één van de beste van Europa"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Neen, Benteke is niet te koop: "Één van de beste van Europa"
Foto: © Photonews

Er wordt, net als in elke transferperiode, stevig aan de mouw getrokken van Aston Villa-spits Christian Benteke. Vooral Tottenham en Liverpool zouden erg geïnteresseerd zijn. Zijn coach wimpelt de interesse weg.

"Er is geen enkele kans dat hij deze winter vertrekt", aldus Paul Lambert in HLN. "Christian is één van de beste spitsen van Europa." Ook wanneer er met miljoenen gegoocheld zou worden, blijft Benteke volgens zijn coach gewoon in Villa Park. "Als ze 33 miljoen geven? Voor drie maanden, bedoel je?"

Voor 33 miljoen krijgen ze zijn linkervoet

"Voor 33 miljoen krijgen ze enkel zijn linkervoet. Hij vertrekt onder geen beding en ik denk dat eigenaar Randy Lerner mijn mening deelt", maakt de coach van The Villans zich sterk. Benteke is dan ook één van dé steunpilaren van zijn elftal. Dit seizoen kwam het er door die vervelende blessure nog niet helemaal uit.

In de vorige seizoenen bewees de sterke spits al meermaals zijn waarde. Op drie seizoenen tijd scoorde hij al 31 goals in de Premier League. Voor een doorgaans laag geklasseerd en moeilijk scorend Aston Villa is hij van goudwaarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties