Reactie Dit is hét werkpunt van Lokeren in de strijd om play-off 1

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Dit is hét werkpunt van Lokeren in de strijd om play-off 1
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren had gisteren tegen AA Gent heel wat kansen, maar kwam net als tegen Racing Genk niet tot scoren. De afwerking blijft een heikel punt voor de troepen van Peter Maes.

Sander De Graeve in Gent

"Ik denk dat we goed begonnen, maar ons probleem is de richting van onze schoten. Als je tien, vijftien keer naar doel schiet, maar je krijgt ze niet binnen het kader, dan kunnen ze ook niet tegen de touwen gaan." De kansen waren er inderdaad. "In de eerste minuten kregen we al een kans."

Lange weg naar play-off 1

Na de 1-4 uit de heenwedstrijd werd het sowieso een moeilijke klus. "Als die eerste in doel verdwijnt, dan weet je nooit, hé. Maar wanneer je met 0-0 de rust in gaat, dan weet je dat je enkel nog voor een goed resultaat gaat. Vertrouwen tanken voor de competitie met goed voetbal."

Lokeren kan zich nu volledig richten op de strijd om play-off 1. "We moeten vooral de eerste helft onthouden. We hebben nog een lange weg te gaan en moeten punten sprokkelen voor play-off 1. Er schiet niet veel over qua doelstellingen, hé. Als we die afwerking verbeteren, denk ik dat we wel de nodige punten gaan pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties