Reactie Essevee pakt uit met nieuw systeem: "Voor de match toch wat schrik"

Essevee pakt uit met nieuw systeem: "Voor de match toch wat schrik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury had iets nieuws gevonden voor de wedstrijd tegen Anderlecht: vijf verdedigers en één man daar kort voor. Toch vonden de spelers van Zulte Waregem niet dat ze defensief gespeeld hadden.

Johan Walckiers in Anderlecht

Karel D'Haene vond ook niet dat er zo verdedigend gespeeld werd. "In balverlies stonden we met vijf achteraan en Jesper er kort voor, maar in balbezit gingen onze twee vleugelverdedigers mee naar voor", aldus de kapitein. "We zijn tevreden met een punt, maar ja, misschien had er nog meer ingezeten. We hadden één grote kansen en enkele kleinere."

Achtste of twaalfde, dat is heel ander gevoel

Zulte Waregem heeft niets meer te winnen of te verliezen de rest van de reguliere competitie. "Maar achtste of twaalfde eindigen, geeft toch een heel ander gevoel. We willen ook zekerheid over het behoud en zo rap mogelijk."

Onur Kaya trad hem bij. "Voor de match had ik misschien wat schrik dat we te veel achteruit zouden voetballen, maar dat was niet zo. We zijn play-off 2 aan het voorbereiden. We wilden vooral vertrouwen tanken na de wedstrijd van vorige week", aldus de van Lokeren overgekomen winger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties