Anderlecht "legde de lat hoog" en heeft prijs: Rolando is binnen

Anderlecht "legde de lat hoog" en heeft prijs: Rolando is binnen
Foto: © photonews

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar het is dan toch prijs: Rolando Jorge Pires Fonseca - kortweg Rolando - komt op huurbasis naar RSC Anderlecht. Een uurtje voor de transferdeadline halen ze hun centrale verdediger binnen, manager Van Holsbeeck is geweldig tevreden.

Anderlecht was nog steeds op zoek naar een centrale verdediger. Diverse managers en makelaars draaien de voorbije weken voor Anderlecht. Bij Rolando werd druk gezet door Luciano D'Onofrio en Porto: het was vertrekken naar het Astridpark, of de B-kern.

De 29-jarige centrale verdediger heeft uiteindelijk voor paars-wit gekozen. RSC Anderlecht heeft namelijk een akkoord bereikt met FC Porto en de in Kaapverdië geboren centrale verdediger. Hij zal tot het einde van het seizoen voor paars-wit voetballen.

Met hem zijn we gewapend voor de hoofdprijzen

"Met ‘Rolando’ hebben we onze ervaren centrale verdediger binnen. We legden de lat erg hoog en we zijn erg verheugd om een speler van zijn kaliber naar Brussel te halen", is Herman Van Holsbeeck in zijn nopjes op de site van paars-wit.

"Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar zijn uiteindelijke komst is het meer dan waard. Met hem zijn gewapend om te strijden voor de hoofdprijzen”, aldus nog de algemeen directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties