Dierckx blij met nieuwe kans: "Ik ben niet alleen rijper, maar ook een pak geduldiger"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Dierckx blij met nieuwe kans: "Ik ben niet alleen rijper, maar ook een pak geduldiger"
Foto: © photonews

Tuur Dierckx is terug een speler van Club Brugge. De 19-jarige aanvaller moet mee het vertrek van Nicolas Castillo opvangen. Al is er een groot verschil met de speler die enkele maanden geleden vertrok op Olympia. "Ik ben veel geduldiger geworden."

Tuur Dierckx schreeuwde tijdens de voorbereiding van de daken dat hij voor de grote doorbraak stond bij Club Brugge. Het waren echter Nikola Storm en Obbi Oularé die speelminuten kregen van Michel Preud'homme. Dierckx werd op zijn beurt bij KV Kortrijk gestald.

Enig probleem: ook in het Guldensporenstadion was de 19-jarige aanvaller geen vaste waarde. "Maar ik heb er mijn tijd geenszins verspild. Ik keer niet alleen terug als een rijpere speler, maar ik ben ook een pak geduldiger geworden."

Ik miste de voorbije maanden geen enkele thuiswedstrijd. Ik heb dus gezien dat de groep een enorme evolutie heeft gemaakt

"Het is moeilijk om te zeggen hoe blij ik ben dat ik terug voor Club Brugge mag voetballen", gaat Dierckx verder op de website van blauw-zwart. "Ik miste de voorbije maanden geen enkele thuiswedstrijd. Ik heb dus gezien dat de groep een enorme evolutie heeft gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties