Wie haalde het Team van de Week?

Wie haalde het Team van de Week?
Foto: © SC

Gent en Lokeren hebben in totaal vijf vertegenwoordigers in ons team van de week. De spektakelmatch tussen de twee Oost-Vlaamse ploegen was dan ook het beste wat we dit weekend te zien kregen.

Doel

Matz Sels kreeg er drie om zijn oren, maar daar kon hij weinig aan doen. Uiteindelijk redde hij nog een punt voor de Buffalo's met een paar knappe parades. 

Verdediging

Een viermansverdediging deze week met uiteraard Mitch Apau, auteur van een schitterend doelpunt en solide als altijd als rechtsachter. Kabasele en Dewaest speelden een erg sterke match in het verdedigend duel tussen Charleroi en Genk. En Odoi is dit seizoen werkelijk outstanding als linksachter, zo ook tegen Gent.

Middenveld

Gertjan Demets en Kortrijk blijven maar doorstomen. Nu met winst tegen Moeskroen en een veilige plaats in de topzes. Dejaegere was alweer de aanjager van Gent en Overmeire dirigeerde op het Lokerse middenveld.

Aanval

We kunnen natuurlijk niet om de drie doelpunten van Simon Moses, die zich in korte tijd tot smaakmaker van Gent opwierp. Renaud Emond lapte er twee binnen tegen KV Mechelen en Mujangi-Bia sleepte bijna in zijn eentje de winst tegen Lierse uit de brand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties