Reactie Vanderbiest stelt zich luidop vragen: complot tegen Coucke?

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Vanderbiest stelt zich luidop vragen: complot tegen Coucke?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De discutabele gelijkmaker die Oostende incasseerde tegen Racing Genk lag heel zwaar op de maag bij coach Vanderbiest. Hij vroeg zich luidop af voorzitter Marc Coucke geviseerd wordt.

Robby Morren in Genk

"We hebben in Genk alles gedaan om een punt te pakken en dat is ons gelukt. Daar ben ik tevreden mee. De uitslag is logisch want Genk had heel veel kansen en heeft een strafschop gemist", oordeelde Vanderbiest.

Zijn spelers verdienden lof voor het punt na de teleurstellende 0 op 9. "Ik ben tevreden over de inzet en onze organisatie stond goed. We hebben een serieuze patat gehad na Kortrijk, maar de ploeg herstelt stilaan. Het ziet er niet zo slecht uit naar de toekomst."

Het is niet de eerste keer dat dit ons overkomt

De oefenmeester kon echter geen begrip opbrengen voor scheidsrechter Delferière die een discutabele goal goedkeurde voor Genk. "Genk werd terug in de match gebracht en het is niet de eerste keer dat ons dit overkomt."

Vanderbiest zag er zowaar een complot tegen voorzitter Coucke in. "Misschien kunnen sommigen er niet mee om dat onze voorzitter te veel in de media komt of dat hij te goed wil doen voor het Belgisch voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties