Da Cruz is wanhoop nabij: "We leren niet uit onze fouten"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Da Cruz is wanhoop nabij: "We leren niet uit onze fouten"
Foto: © Photonews

Royal Mouscron Péruwelz had vanavond geen schijn van kans bij Standard. Fernando Da Cruz had geen moeite met het aanvaarden van de nederlaag, maar wel met de manier waarop de tegendoelpunten werden geïncasseerd.

Cédric De Volder in Luik

Na een halfuurtje voetballen kon Bart Vertenten de wedstrijd eigenlijk hebben afgefloten. Doelpunten van Mehdi Carcela, Imoh Ezekiel en Igor De Camargo hadden de 3-0-eindstand eigenlijk al op het bord gezet.

"Ik heb geen moeite om toe te geven dat Standard vanavond superieur was", aldus Fernando Da Cruz. "Het is dan ook geen schande om hier met 3-0 te verliezen."

Op die manier kom je in de problemen, hé

"Maar de manier waarop we telkens tegendoelpunten slikken kan ik niet begrijpen. Elke week opnieuw gebeurt hetzelfde. Mijn jongens leren simpelweg niet uit hun fouten. En dan kom je in de problemen, hé."

En daar is het degradatiespook

Waasland-Beveren en Cercle Brugge kunnen dit weekend zelfs over les Hurlus springen in het klassement. "We zitten in de hoek waar de klappen vallen", besluit Da Cruz. "Ik heb de indruk dat er mentaal geen kracht meer is om recht te krabbelen na een nederlaag".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties