Moeskroen-Peruwelz overweegt 51% van aandelen terug te kopen

Nick Goetstouwers
| 2 reacties
Moeskroen-Peruwelz overweegt 51% van aandelen terug te kopen
Foto: © SC

Op de persconferentie van maandagochtend in Moeskroen werd Patrick Cullot opnieuw aangesteld als assistent-coach van Moeskroen-Péruwelz. Belangrijkste aandachtspunt was echter de zoektocht naar nieuwe investeerders.

Patrick Cullot werd op de persconferentie van maandagochtend opnieuw voorgesteld als assistent-coach van Moeskroen-Peruwelz. Het belangrijkste aandachtspunt van de conferentie was echter de zoektocht naar nieuwe investeerders.

"We hebben nog steeds geen akkoord met een nieuwe investeerder, we zijn dan ook veeleisend en zoeken naar een betrouwbare partner die aan al onze eisen voldoet. Het nieuwe project moet de wil en de identiteit van Moeskroen respecteren", aldus voorzitter Edward Van Daele.

Het nieuwe project moet de wil en de identiteit van Moeskroen respecteren

De voorzitter verraste tevens door aan te kondigen dat Moeskroen-Péruwelz overweegt om 51% van de aandelen van Lille over te kopen. Een piste die de voorbije drie weken sterk onderzocht werd. 

"Lille is reeds op de hoogte van onze bedoelingen. Het voorstel wordt nu door hen geanalyseerd. Het is echter één van de vele mogelijke pistes die Moeskroen bewandelt in de zoektocht naar een nieuwe investeerder." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties