Baseggio met lof voor Anderlecht-middenvelders

Baseggio met lof voor Anderlecht-middenvelders
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

In zijn topjaren was Walter Baseggio zelf een vaste waarde op het middenveld bij Anderlecht. Op Carrement Steph geeft hij zijn mening over de huidige middenvelders en over Marko Marin.

Besnik Hasi zal binnenkort over weelde beschikken op het middenveld. "Marin is een interessante transfer, ook al is hij fysiek nog niet in orde. Ik zie hem, ook als Dennis Praet terug is, evolueren op de linkerkant", zegt Baseggio.

Hij toonde zich daar tegen Cercle Brugge. Youri Tielemans was mogelijk mentaal wat moe en hij heeft nu ook de concurrentie van Leander Dendoncker, die goed speelt. Maar voor mij blijft Tielemans de beste speler van Anderlecht", vervolgt Baseggio. 

De oude Defour

"Dendoncker verrast. Hij kan verdedigen, maar ook aanvallen. Met zijn goed schot kan hij gevaarlijk zijn en voor mij is hij de beste nummer 6 in de kern van Anderlecht." 

"Praet zal wel spelen bij zijn terugkeer, maar Steven Defour is de belangrijkste schakel. Het is nog niet de Defour van bij Standard, hij moet nu vooral blessurevrij blijven", zegt de ex-speler. 


 


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties