Waasland-Beveren heeft geheim wapen: "Freethiel is het eindstation niet voor hem"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Waasland-Beveren heeft geheim wapen: "Freethiel is het eindstation niet voor hem"
Foto: © Photonews

De degradatiestrijd in onze pintjesliga gaat de laatste rechte lijn in. Met nog vijf wedstrijden te gaan kijkt vooral Waasland-Beveren tegen een aartsmoeilijk programma aan. Maar de geelhemden hebben wel een wapen: Renaud Emond!

Door Cédric De Volder

We herhalen het programma van Waasland-Beveren nog eens. KV Kortrijk, Standard, KAA Gent, KV Oostende en Sporting Lokeren. Met andere woorden: boem!

Al moet het gezegd: het positivisme van Guido Brepoels blijft overeind. "Ik zag de voorbije weken een evolutie in het spel. Maar ik heb ook gezien dat we na de koffie in elkaar zakken."

Ik wil graag een zestal kansen per wedstrijd bijeen voetballen

"Al gebeurt dat tegenwoordig al niet zo snel meer", gaat de coach van de Leeuwen verder. "Een verklaring? Ik kan gemakkelijk naar de fysieke paraatheid onder mijn voorganger wijzen. Maar we spelen nu ook een veel intenser spel."

Ondertussen moet Renaud Emond voor de Wase doelpunten zorgen. "Hij is levensgevaarlijk in de zestien, maar we moeten er ook komen, hé. Ik wil graag een zestal kansen per wedstrijd bijeen voetballen. Al is dat tegen Standard of Gent niet echt realistisch."

"Waasland-Beveren is voor Emond overigens geen eindstation", besluit Brepoels. "Maar hij moet nog meer betrokken geraken in het spel en positie kiezen. Dat wordt voor hem nog een harde noot om kraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties