Mignolet spreekt over dipje: "Ik moet jullie iets vertellen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Mignolet spreekt over dipje: "Ik moet jullie iets vertellen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet is back! De doelman van Liverpool kreeg de voorbije maanden bakken kritiek over zich heen, maar staat opnieuw op niveau te keepen. "Wat mijn oplossing was? Minder nadenken en meer doen!"

Ja, Simon Mignolet kreeg de voorbije maanden de zeven zonden van Israël over zich heen. Ja, Simon Mignolet leek eventjes maar een schim meer van de doelman die hij was geweest. Maar ja, Big Si is back!

"Kritiek maakt nu eenmaal deel uit van deze job", vertelt de doelman in Het Laatste Nieuws. "Ik heb al meermaals gezegd dat ik mijn grootste criticaster ben. Zelfs na een goede wedstrijd zoek en vind ik meestal nog vijf of zes mindere puntjes."

Ik heb er meermaals gezegd dat ik zelf mijn grootste criticaster ben

Grootste criticaster, Simon? Bruce Grobbelaar (voormalig doelman van the Reds, nvdr.) was nochtans ook goed in die job. "Maar ik zal hem nog steeds de hand schudden. Ik respecteer wat hij voor Liverpool heeft gedaan."

"Al moet ik wel toegeven dat ik mijn verwijdering uit de ploeg niet zag aankomen", aldus Mignolet. "Ik was ontgoocheld, maar heb ervoor gezorgd dat ik sterker terugkeerde."

"Maar ik moet jullie iets vertellen", besluit de Rode Duivel. "Tijdens die wedstrijd tegen Burnley liet een een bal over de doellijn lopen. Mijn vriendin en de staff vroegen me achteraf: 'Denk je niet te veel na?' Sindsdien voel ik me een betere doelman"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties