Reactie Cercle-spelers in zak en as na wanprestatie

Cercle-spelers in zak en as na wanprestatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat nu Cercle Brugge? Verliezen van Lierse was niet ingecalculeerd en nu staat de Vereniging daar terug op die 15de plaats. Tegen tien man amper kansen kunnen afdwingen, dat is toch alarmerend.

Johan Walckiers in Lier

De spelers leken wel verlamd aan de wedstrijd begonnen. "We waren gekomen om meer te doen", zei Karel Van Roose. "En we hebben het niet gedaan. De trainer wou er na de wedstrijd niet te veel over zeggen omdat hij foute dingen ging zeggen, maar morgen (vandaag) zullen we het er wel over hebben. We waren te onrustig en dan is het moeilijk voetballen."

Geen excuses meer

Thibaut Van Acker zuchtte eens diep. "Niemand zag aankomen dat we hier gingen verliezen. Als we ons spel hadden gespeeld, was dit nooit gebeurd. Ja, van het goed voetbal dat we na de winterstop brachten, is niets meer terug te zien. We hadden bijna geen kans, ook niet tegen tien man", aldus Van Acker.

En nu? Want met nog vier wedstrijden te gaan, komt play-off 3 heel dichtbij. "We staan onder durk, dat weten we", knikt Van Acker. "Tegen Zulte Waregem moeten we vol aan de bak. We hebben geen excuses meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties