Reactie Milicevic tekende bijna voor de perfecte terugkeer: "Er was handspel in de muur"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Milicevic tekende bijna voor de perfecte terugkeer: "Er was handspel in de muur"
Foto: © Photonews

Danijel Milicevic kreeg twee grote kansen om de ideale terugkeer te vieren op Mambourg. Hij zag Penneteau een uitstekende redding maken en ook de muur stak een handje toe.

Sander De Graeve in Charleroi

"Die vrije trap zag er heel goed uit, maar volgens mij begaan ze handspel in de muur", aldus de Servische Zwitser achteraf. "Bernd Thijs zei het me ook al na de wedstrijd." Eerder kreeg hij een cadeautje van Willems, maar Penneteau pakte uit met een knappe redding. "Ik zag dat hij uit zijn goal stond, dus ging ik voor kracht. Hij pakt hem echt goed."

Heel lastige match

Het was de eerste terugkeer voor Milicevic in Charleroi. "Het was een beetje vreemd om hier in het andere kamp het veld op te komen." Na de match werden heel wat handjes geschud, maar Charleroi stond stevig te verdedigen tijdens de wedstrijd. "Het was heel lastig, vooral in de eerste helft. Uiteindelijk hebben we niet veel weggegeven, maar zelf kregen we ook niet veel kansen."

Voor Gent was niet verliezen het belangrijkste. "Matz heeft ervoor gezorgd dat de afstand met Charleroi gelijk blijft. We hebben zijn naam gescandeerd, ja. Dat is logisch wanneer je doelman een penalty stopt in de 93e minuut, hé", knipoogt Milicevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties