Hasi vreest geluk Genk: "McLeish heeft een paar konijnenpoten"

Hasi vreest geluk Genk: "McLeish heeft een paar konijnenpoten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht wil zondag in Genk de lijn doortrekken van de Europese match tegen Dinamo Moskou. En Besnik Hasi ziet wel kansen omdat Genk ook wil voetballen. Al hoopt hij wel dat het geluk van Alex McLeish nu stopt.

Door Johan Walckiers

Na de Europese match van donderdag moet Hasi eerst wel kijken wie er fit voor de dienst is, want de wedstrijd kostte veel energie. "Ik hoop dat ze kunnen recupereren op zulk een korte tijd, maar dat moet ik afwachten. Roteren? Het kan nodig zijn, maar hopelijk niet te veel."

Want Genk kondigt zich aan als een serieuze dobber. Vooral omdat het allemaal nu wat lijkt mee te zitten bij de Limburgers. "Genk heeft de beste verdediging van het land en de trainer heeft een paar konijnenpoten hoor. Ze blijven maar winnen. Bij ons kwamen ze bijna niet over de middenlijn, maar uiteindelijk pakte ze toch nog een punt."

"En ze scoren dikwijls op het einde van de match waardoor ze de drie punten nog mee naar huis nemen. Ja, ze hebben toch wat geluk momenteel."

Ik weet niet hoe het komt, maar tegen ons speelt Buffel altijd super

Maar Hasi ziet niet alleen nadelen. "Genk is een ploeg die wil voetballen en dus hebben wij ook wat ruimte. Thuis gaan ze niet met tien voor de goal gaan liggen, zoals zoveel ploegen tegen ons doen. Voor mij is het dan ook geen kwestie van motivatie dat het in Europa beter gaat. Het is gewoon dat wij altijd een muur moeten slopen en soms heb je daarbij wat geluk nodig."

Maar bij Genk vreest hij nog iemand. "Ik weet niet hoe het komt, maar tegen ons speelt Thomas Buffel altijd een supermatch. We zullen hem moeten lamleggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties