Alderweireld naast Kompany? "We blijven op hem rekenen"

Lennert Vannooten
| 0 reacties
Alderweireld naast Kompany? "We blijven op hem rekenen"
Foto: © photonews

De coach van Southampton heeft gereageerd op de geruchten over Toby Alderweireld. De Nederlander rekent op de Rode Duivel en ziet hem liever niet vertrekken.

Een paar dagen geleden meldde de Britse pers dat Manchester City interesse heeft in Toby Alderweireld. Tijdens een persconferentie had zijn coach, Ronald Koeman, het over die geruchten.

"Er zijn geruchten over zijn toekomst. Ik hoop dat we kunnen blijven werken met Toby. Wij kennen de situatie. Wij blijven rekenen op hem, en we weten dat hij hetzelfde denkt."

Ter herinnering, het was The Telegraph die onthulde dat Pellegrini graag zijn verdediging wilde versterken met de komst van een andere Rode Duivel. Southampton huurt Toby van Atlético Madrid met een optie om hem te kopen voor acht miljoen euro.

In het andere geval kan Atlético de verdediger terugkrijgen voor twee miljoen euro en daarna doorverkopen aan de hoogste bieder. Als The Citizens geïnteresseerd zijn, is het hoogstwaarschijnlijk Atlético dat een mooi bedrag vangt.

Langs de andere kant zal Southampton maar twee miljoen euro krijgen maar wel een heel seizoen geprofiteerd hebben van de diensten van Alderweireld. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties