Reactie Genk zevende maar strijdvaardig: "We zullen blijven vechten"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Genk zevende maar strijdvaardig: "We zullen blijven vechten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nederlaag tegen Anderlecht betekent dat Genk zijn plek in play-off 1 voorlopig kwijt is aan Charleroi. Coach Alex McLeish klinkt strijdvaardig. De komende weken worden cruciaal.

Robby Morren in Genk

"We begonnen wat nerveus aan de wedstrijd, Anderlecht zette goed druk en dat bracht ons in de problemen", analyseerde McLeish die de goal van Defour als kantelmoment benoemde. "Die goal maakte ons dood."

"Anderlecht is een ervaren team en zij creëerden nog enkele goede kansen in de tweede helft. Ik ben natuurlijk teleurgesteld dat we in eigen huis verloren." Aan vechtlust ontbreekt het de Schot alvast niet. "We gaan voor de top zes, er zijn nog 9 punten te halen. We zullen blijven vechten."

Kara: "Volgende 2 matchen zeker winnen"

Kara treedt zijn coach bij. "Er zijn nog drie machten te gaan om play-off 1 te halen. Die mogen we niet verliezen." De verdediger zag dat er voor Genk misschien wel meer in zat. "Het was gelijkopgaand, een match met weinig kansen."

"We moeten deze nederlaag zo snel mogelijk uit ons hoofd zetten en de goede zaken onthouden. De volgende twee wedstrijden moeten we zéker winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties