Rampseizoen voor Oussalah: "Hopelijk kan hij in de play-offs nog spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Rampseizoen voor Oussalah: "Hopelijk kan hij in de play-offs nog spelen"
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het zit Mustapha Oussalah echt niet mee dit seizoen. Hij sukkelt van de ene blessure in de andere en moet na zijn rugoperatie alweer zes weken revalideren. Het lijkt een straatje zonder eind voor de linksback van AA Gent.

Sander De Graeve in Gent

Oussalah kwam met Vanhaezebrouck over van KV Kortrijk en mocht ook in de basis aan het seizoen beginnen, maar daarna ging het mis. Hij vloog na de openingsmatch bij Cercle uit de basis en tuimdelde in een hoop blessurelast.

Nu hij net terug fit was van zijn gebroken vinger, moest hij voor zijn pijnlijke rug onder het mes. "Hij is dinsdag succesvol geopereerd", aldus Hein Vanhaezebrouck vanmiddag. Meteen het enige goeie nieuws voor Oussalah.

"Hij zal zo'n zes weken buiten strijd zijn. Dan zou hij terug met de groep kunnen meetrainen. Begin april zou hij terug moeten zijn. Dan kan hij nog van waarde zijn tijdens de play-offs", hoopt de oefenmeester.

Kums en Dejaegere fit

Het is een echt rampseizoen. "Zo van het ene in het andere sukkelen, is natuurlijk zwaar. Hij probeerde twee, drie keer om met die zere rug toch te trainen. Ik denk dat hij blij is dat er eindelijk een einde aan zal komen. Die onzekerheid was ook lastig voor hem."

Naast Oussalah is Soumahoro het enige zorgenkind. "Hij viel uit met een enkelverzwikking en trainde vandaag niet mee. Sven Kums en Brecht Dejaegere zijn opnieuw volledig fit en trainen met de groep mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties