Reactie Saief onder de indruk van eerbetoon voor zijn vader: "Toen ik het zag, stroomden de tranen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Saief onder de indruk van eerbetoon voor zijn vader: "Toen ik het zag, stroomden de tranen"
Foto: © Photonews

Kenny Saief maakte voor het eerst sinds het mooie eerbetoon van spelers en supporters voor zijn overleden vader opnieuw zijn opwachting in de Ghelamco Arena. Hij speelde verre van geweldig, maar zocht achteraf niet naar excuses.

Sander De Graeve in Gent

“Het was een moeilijke match”, aldus Saief achteraf. “Tegen Waasland-Beveren viel ik oké in, maar nu was het mijn dag niet. Het was niet omdat ik aan mijn vader liep te denken, maar het was gewoonweg niet goed. Dat kan gebeuren in voetbal.”

Hij was nog steeds onder de indruk over het eerbetoon voor zijn overleden vader in de wedstrijd tegen Club Brugge. Hij bekeek het live met zijn familie in Israël. “Ik zat ernaar te kijken en de tranen stroomden.”

“Ik was trots op mijn ploegmaats, wat ze voor mij gedaan hebben was ongelooflijk. Het heeft me geholpen.” Hij is vol lof over het team van Gent. “Het is hier niet enkel voetbal, hé. Toen ik hier aankwam werd ik meteen goed ontvangen. Het is een familie.”

In die familie neemt landgenoot Rami Gershon de rol van grote broer op zich. “Mijn eerste jaar in België was goed dankzij hem. Hij vertelde me wat hij verkeerd deed toen hij hier aankwam en ik heb heel veel aan hem te danken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties