Cercle Brugge opent blindentribune tegen KV Mechelen

Cercle Brugge opent blindentribune tegen KV Mechelen
Foto: © Photonews

Zondag, voor de wedstrijd tegen KV Mechelen, installeert Cercle Brugge een blindentribune. Slechtziende en blinde supporters zullen dankzij een headset en de levendige beschrijving van twee commentatoren de wedstrijd kunnen volgen.

Cercle organiseert zondag zijn jaarlijkse sociale actie. Dit jaar koos de Vereniging voor een samenwerking met Blindenzorg Licht en Liefde, en de blindentribune is een deel van de actie.

Ogen gratis testen

Daarnaast worden onder meer handklappertjes verkocht en zal vlak voor de aftrap, om 14u29, het publiek worden opgeroepen om 1 minuut lang lawaai te maken. "Want Cercle laat van zich horen, als steun voor wie niet kan zien", luidt het. De supporters die dat willen, kunnen in Tribune West ook hun ogen gratis laten testen.

Gratis kaarten voor belangrijke match

Voor de belangrijke wedstrijd wil Cercle ook een massale opkomst. "Cercle rekent op een grote opkomst voor deze laatste reguliere competitiematch", aldus de club. "Abonnees kunnen nog tot en met zaterdag om 12u00 twee gratis kaarten ophalen in het kader van de jaarlijkse ticketactie voor abonnees." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties