Mboyo trapt nog maar eens op tenen van Genk-fans

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Mboyo trapt nog maar eens op tenen van Genk-fans
Foto: © photonews

Komt het ooit nog goed? En dan hebben we het natuurlijk over de relatie tussen Ilombé Mboyo en de fans van KRC Genk. De aanvaller stuurde gisteren namelijk zijn kat naar een spelletje bowling met de fans. "Het had een mooi gebaar geweest om toch te komen."

De Supportersfederatie van KRC Genk organiseert jaarlijks zo'n supportersavond. Gisteren stond er een steengrill en een potje bowling op het programma. De Limburgse spelersgroep was aanwezig, minus... Ilombé Mboyo. Dat laat Het Laatste Nieuws weten.

Genk dekte zich in door te stellen dat de aanvaller in de lappenmand ligt. "Maar normaal gezien komen de geblesseerde spelers ook mee", vertelt Rudy Claessens. "We hebben de volledige kern uitgenodigd, maar blijkbaar is niet iedereen komen opdagen. Het was nochtans een mooi gebaar geweest van Mboyo."

Momenteel is zijn krediet opgebruikt, maar een goede wedstrijd kan alles veranderen

De Limburgers herhaalden al meermaals dat de club een Mboyo-in-vorm kan gebruiken. "Momenteel is zijn krediet opgebruikt, hij moet nu eerst spreken met zijn voeten op het veld", besluit Claessens. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties