Reactie Simons vreest Atatürk niet: "Die fanatieke fans spelen niet mee, hoor"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Simons vreest Atatürk niet: "Die fanatieke fans spelen niet mee, hoor"
Foto: © Photonews

Club Brugge won vanavond met 2-1 van Besiktas Jimnastik Kulübü. Vooral na de pauze kwam blauw- zwart op kruissnelheid. Al wacht er de West-Vlamingen natuurlijk wel nog een lastige return in Istanboel.

Cédric De Volder in Brugge

Het was wachten tot na de pauze vooraleer de partij tussen Club Brugge en Besiktas JK op gang werd getrapt. De man met het startpistool in handen? Gökhan Töre. Al mocht dat belangrijk tegendoelpunt eigenlijk nooit vallen. 

"We hadden de controle in handen voor de koffie", vertelt Timmy Simons. "Jammer genoeg werd het doelpunt van Tom De Sutter afgekeurd. Volgens Tom zelf was er helemaal geen sprake van een fout."

Op voorhand had ik getekend voor deze score. Nu vind ik het vooral jammer dat we het derde doelpunt zijn vergeten scoren

Op die manier blijft blauw-zwart natuurlijk met een dubbel gevoel achter. "Op voorhand had ik wellicht getekend voor deze uitslag, maar nu vind ik het vooral jammer dat we het derde doelpunt zijn vergeten scoren."

"Het wordt belangrijk om ook in Istanboel de duels te winnen", besluit de aanvoerder. "Of het er warm kan worden. Ik kan de temperaturen niet tijdens deze periode. (lacht) Maar die fanatieke fans spelen niet mee, hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties