Ego Mourinho had niet te lijden onder CL-uitschakeling: "Wie kan zich met mij meten?"

Ego Mourinho had niet te lijden onder CL-uitschakeling: "Wie kan zich met mij meten?"
Foto: © photonews

José Mourinho mag dan wel met Chelsea uit de Champions League liggen, zijn ego heeft er niet onder te lijden gehad. De manager van de Londenaars heeft immers nog zijn indrukwekkend palmares waar hij op kan terugvallen.

Mourinho kan zichzelf alvast goed verkopen. "Mijn geluk komt allereerst voort uit de vergelijking met andere trainers. Dan moet ik namelijk concluderen dat slecht een aantal managers zich wat betreft succes met mij kan meten. De rest staat op een grote afstand", aldus 'The Special One' bij Sky Sports.

"Ik heb veel respect voor hen, maar er zijn maar weinig coaches in de Premier League die in Europees verband kampioen zijn geworden. Ik en Louis van Gaal. En hoeveel trainers wonnen de Premier League meerdere keren? Alleen ik en Arsène Wenger."

Denk je dat ik mij iets aantrek van die kul?

"Hoeveel coaches hebben in dit land iedere competitie al gewonnen? En wie zijn er allemaal zeven keer kampioen geworden? Hoeveel keer won iemand de Champions League? Carlo Ancelotti staat op drie en Van Gaal en Josep Guardiola op twee."

"Ik voel mij speciaal als ik zie dat ik bovenaan de lijst sta. Denk je werkelijk dat ik mij dan iets aantrek van kritiek of andere kul? Het boeit me niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties