Anderlecht drukt tevredenheid uit over "belangrijke beslissing"

Anderlecht drukt tevredenheid uit over "belangrijke beslissing"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht wenste in een perscommuniqué zijn tevredenheid uit te spreken over de toewijzing van de bouw van het Eurostadion. Meer duidelijkheid komt er over een paar maanden als de onderhandelingen met Ghelamco opgestart zijn.

"De directie van RSC Anderlecht is tevreden dat er vandaag door de stad Brussel een belangrijke beslissing genomen is in verband met stadiondossier. RSCA wenst de drie kandidaten uitdrukkelijk te danken voor de hoogst professionele aanpak van het stadion dossier." 

Dit laat het beste verhopen

"Ook de samenwerking met de Stad Brussel is erg doeltreffend geweest. Dit laat het beste verhopen voor de volgende fase van dit belangrijk bouw project dat een stimulans moet zijn voor het nationaal en het Belgisch clubvoetbal."

"De onderhandelingen (financieel, etc…) met de bouwpartner zullen de volgende maanden plaats vinden. Na die onderhandelingen, die duidelijkheid moeten scheppen o.m. over het exacte budget, zal RSC Anderlecht pas in staat zijn om duidelijk te communiceren."

Maandag konden we Herman Van Holsbeeck al even spreken over het stadiondossier en vandaag brachten we u al wat extra info. Dat kan u HIER lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties