Heeft MPH een tactisch meesterstuk klaar? "Het is gevaarlijk om op 0-0 te spelen"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Heeft MPH een tactisch meesterstuk klaar? "Het is gevaarlijk om op 0-0 te spelen"
Foto: © Photonews

Club Brugge won vorige week met 2-1 van Besiktas JK. Vanavond niet verliezen in Atatürk en de blauw-zwarte klus is geklaard. Eén ding hebben we geleerd na de wedstrijd van vorig seizoen: de Turkse verdediging is te pakken.

Cédric De Volder in Istanboel

En toch verwachten we morgen een behoudend Club Brugge aan de aftrap. Al zal Michel Preud'homme ongetwijfeld wel een tactisch plannetje klaar hebben om Kara Kartallar enigszins te verrassen. 

"We beginnen alleszins met een klein beetje krediet aan de wedstrijd", aldus Michel Preud'homme. "Of ik opnieuw wil proberen om de Turkse defensie onder druk te zetten. We proberen altijd te scoren."

Club Brugge is in staat om op verschillende manieren te voetballen

Vorige week op Olympia was het verschil tussen de eerste en de tweede helft alleszins treffend. "Maar dat betekent vooral dat Club Brugge in staat is om op verschillende manieren te voetballen. Misschien veranderen we vanavond na de rust ook van systeem."

"Het is gevaarlijk om op een 0-0 te rekenen", besluit Timmy Simons. "Onze statistieken bewijzen overigens ook dat we een team hebben dat graag ten aanval trekt. Al zal dat natuurlijk ook van de wedstrijd afhangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties