Antwerp gaat in beroep en wil licentie behalen via BAS

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Antwerp gaat in beroep en wil licentie behalen via BAS
Foto: © Photonews

Tweedeklasser Antwerp legt zich niet neer bij de beslissing van de licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). De oudste club van ons land wil in beroep een licentie betaald voetbal behalen voor het seizoen 2015-2016.

Antwerp was één van de tweedeklassers die eerder deze week te horen kreeg dat het geen licentie betaald voetbal kreeg voor het seizoen 2015-2016. Daar legt The Great Old zich echter niet bij neer. De club zal nu een procedure opstarten bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS).

De oudste club van ons land stuurde reeds een communiqué de wereld in. “Wij nemen akte van de beslissing van de licentiecommissie. De oorzaak ligt in het niet tijdig of niet correct aanleveren van een aantal documenten en betalingsbewijzen. Het aantonen van de continuïteit van de club is niet ter sprake gekomen”, klinkt het.

White Star en Tubeke volgen

Antwerp is trouwens niet de enige club die in beroep gaat tegen de beslissing van de licentiecommissie. Ook White Star Brussel en Tubeke gaan via het BAS een licentie proberen te bekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties