Mignolet blikt terug op moeilijke periode: "Het heeft me sterker gemaakt"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Mignolet blikt terug op moeilijke periode: "Het heeft me sterker gemaakt"
Foto: © photonews

Simon Mignolet kende eerder dit seizoen een moeilijke periode. De Rode Duivel kreeg wat kritiek te slikken, maar knokte terug en is ondertussen opnieuw de ontbetwiste titularis onder de lat bij zijn club Liverpool.

In het Britse magazine FourFourTwo komt onze landgenoot nog eens terug op de donkere periode. Het geloof in eigen kunnen verloor hij alvast nooit, zo blijkt. “Ik ben altijd positief gebleven. Elke keeper gaat wel eens door een moeilijke periode”, steekt Mignolet van wal.

De voormalige doelman van Sint-Truiden bleef rustig en kwam sterker terug. “Mentaal word je daar alleen maar sterker van. We speelden tijdens die periode zo veel wedstrijden, dat ik gewoon altijd vooruit keek naar de eerstvolgende match.”

"Ik ben 27, maar ik pik nog iedere dag zaken op"

“Ik wil me continu blijven ontwikkelen en vooruit gaan. Ik ben nu bezig aan mijn tweede seizoen in het shirt van Liverpool en ik heb hier al ontzettend veel bijgeleerd. Ik ben net 27 geworden, maar er zijn altijd nog zaken waar ik kan aan werken. Ik pik nog iedere dag dingen op, en dat hielp me ook door die moeilijke periode heen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties